top of page
Weekend
WEEKENDOPHOLD & GASTRONOMI 

Tag på opdagelse i bornholmske lækkerier og seværdigheder

Gør familiesammenkomsten, fætter og kusine-festen, en weekend med veninder eller venner til en helt anderledes oplevelse.

 

Det Levende Køkken inviterer til en sanselig og berigende oplevelsesweekend på Bornholm, hvor du både kan prøve kræfter med Bornholms unikke gourmetfødevarer, besøge nogle af vores de fantastiske fødevareproducenter og opleve nogle af Bornholms største kultur- og naturseværdigheder. Vi lægger op til et kulinarisk oplevelsestræf og en ny og anderledes måde at være sammen på. Vi laver mad, og tager på udflugter til attraktive kultur- og naturseværdigheder.

Kort sagt venter nogle fantastiske dage på Bornholm, der udfordrer alle dine sanser og inspirerer dine evner i vores køkken.

_AL72894.jpg
_AL73028.jpg

Det levende Køkken danner rammerne om gode oplevelser og hyggeligt samvær med fællesskab og sundhed for øje. Vi lægger hus til madklubber, laver fællesspisninger, teambuilding og madarrangementer, særlige arrangementer, ligesom vi har sommerferiegæster og studerende boende i huset.

 

Seneste skud på stammen er vores aktive bornholmske oplevelsesweekender blandet med udflugter til Bornholms seværdigheder. En weekend I aldrig glemmer med veninder, madklubben, familien - eller hvem du har lyst til at dele en spændende weekend med. 

Tilbuddet gælder min. 16 personer,  der vil rejse sammen. Det Levende Køkken har plads til 32 gæster.

UDPLUK FRA PROGRAMMET

Priser & Praktik

DELT DB.-VÆRELSE, M/ BAD & TOILET kr. 2780,- pr. person

DELT DB.-VÆRELSE, U/ BAD & TOILET kr. 2.480,- pr. person

ENKELTVÆRELSE, M/ BAD & TOILET kr 3.180,- ​pr. person
ENKELTVÆRELSE, U/ BAD & TOILET kr. 2.980,- pr. person​

 

Prisen er inkluderet 2 overnatninger, 1 x morgenmad, 1 x søndagsbrunch, 1 x fiskefrokost på bornholmsk røgeri, 2 x aftenmenu, 2 x eftermiddagskaffe (eller the) med kage, og entré til Østerlars Rundkirke. 
Busbillet til Bornholmerbussen 866, drikkevarer og lommepenge er for egen regning.

Værelserne er store med plads til 2-4 personer. Vi har værelser, som er med eget bad, og andre værelser har badeværelser på gangen.

Det Levende Køkken var engang et plejecenter, og derfor er faciliteterne handicapvenlige.

Mens nogle af dine rejsefæller prøver kræfter med de bornholmske, kulinariske råvarer sammen med vores professionelle instruktør i køkkenet, er der mulighed for en tur rundt i Østermarie med kirkeruin og hellig kilde -eller på ruten rundt i byen i Vejskiltskongen Carsten Seegers fodspor. 

Lørdag morgen laver vi et spændende morgenmåltid med bornholmske specialiteter. Efter morgenmaden står der kultur- og naturoplevelser på programmet. Vi skal bl. a. besøge Torvehallerne i Rønne, Hammershus Slotsruin og det nye oplevelsescenter. Frokosten indtager vi på et af Bornholms røgerier.

bottom of page