top of page
FESTER, KURSER & FOREDRAG

Du skaber indholdet, vi skaber rammerne 

FESTER & KURSER

Der er ikke noget som en god fest eller et spændende foredrag, og dem har vi også mange af i vores Køkkenkalender. -Men selvom vi bruger lokalerne meget selv, kan der sagtens blive plads til dit foredrag eller din særlige anledning. Vi lejer nemlig vores lokaler ud, så hvis du ved du skal holde fest - eller bare har brug for at samle mange mennesker - er du og dine gæster meget velkomne hos os. 

Gennem tiden har vi lagt hus til mange forskellige slags arrangementer, og hjælper altid gerne med praktiske detaljer, så det hele kommer til at hænge sammen. Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en god oplevelse for både dig og dine gæster.

Billede 16-11-2016 09.24.59_edited.jpg

"Vi laver så meget mad her i huset, at det nærmest er umuligt for os ikke at have idéer og forslag til mad. De kommer helt af sig selv. Vi tager altid udgangspunkt i årstidens grønt, dels så vi har mulighed for at støtte lokalt, og dels for at råvarerne er så friske som muligt. Det er en dejlig måde at blive inspireret på - og et dejligt sted at inspirere andre fra."

- Sussie Holmtoft  I  Idékvinde

Fakta om Festsalen

KAPACITET 50 personer

DAGSARRANGEMENT kr. 50,- pr. person, dog min. kr. 800,- Lejeperioden ved et dagsarrangement er ca. 3 timer. Prisen er inklusiv slutrengøring.

FESTARRANGEMENT

Kontakt os for at høre mere, hvis du ønsker et større arrangement.

Fakta om Mødelokalerne

KAPACITET 8 -10 personer

TIMPERIS kr. 200,-

Prisen inkluderer vand, te og kaffe

HELDAGSARRANGEMENT kr. 800,-

Lejeperioden ved et dagsarrangement er ca. 6 timer

_AL72845.jpg
Kontakt os for at booke et lokale
bottom of page