top of page
LEJRSKOLEOPHOLD I DET LEVENDE KØKKEN

Hverdagsmad for alle klasser: Madlavning og fællesskab, når det er bedst

Når vi lægger hus til lejrskoleophold, tilbyder vi temadage om mad i vores undervisningskøkken, og har tidligere arbejdet med emner som:

  • Mad af svinekød eller oksekød

  • Retter med kylling

  • Vegetarmad

  • Bagning til madpakker

  • Alm. Lejrskolemad

-Men har I særlige ønsker, er vi altid klar til en ny udfordring, og vil forsøge at imødekomme jeres behov på allerbedste vis!

Vores undervisning er kendetegnet ved, at vi laver hverdagsmad, der stimulerer 5 sanser, så det altid er sjovt og spændende for både børn og voksne. Det er én læreruddannet underviser, der står i spidsen for temaet, og vi modtager alle klassetrin.

_AL72703.jpg

"Det er simpelthen så sjovt for mig at have børnene med i køkkenet! Jeg elsker deres nysgerrighed og iver i forhold til at lære nye ting om mad, så det er noget, der inspirerer mig meget. Vi har jo det perfekte køkken til skoleklasser i kraft af dets størrelse, så alle kan være med og få en fantastisk oplevelse."

- Thora Kjøller-Hansen  I  Underviser

Priser & Praktik

-Alle priser pr. person:

  • Overnatning: 230,- kr.

  • Helpension med lav-selv-aftensmad: kr. 285,- 

  • Morgenmad kr. 75,-

  • Smør-selv-madpakke, frugt og juicebrik efter aftale

  • Slutrengøring kr. 60,- 

  • Alle priser er pr. person


Børn medbringer selv håndklæde samt lagen og sengetøj, eller lagen og sovepose. Er du leder, har du mulighed for at tilkøbe håndklæde og sengetøj.

Vi hjælper gerne med at arrangere gårdbesøg, booking af diverse ekskursioner og udflugter, samt jeres transport i denne forbindelse.

bottom of page