top of page
LEJRSKOLEOPHOLD I DET LEVENDE KØKKEN

Hverdagsmad for alle klasser: Madlavning og fællesskab, når det er bedst

Når vi lægger hus til lejrskoleophold, tilbyder vi temadage om mad i vores undervisningskøkken, og har tidligere arbejdet med emner som:

​

  • Mad af svinekød eller oksekød

  • Retter med kylling

  • Vegetarmad

  • Bagning til madpakker

  • Alm. Lejrskolemad

​

-Men har I særlige ønsker, er vi altid klar til en ny udfordring, og vil forsøge at imødekomme jeres behov på allerbedste vis!

​

Vores undervisning er kendetegnet ved, at vi laver hverdagsmad, der stimulerer 5 sanser, så det altid er sjovt og spændende for både børn og voksne. Det er én læreruddannet underviser, der står i spidsen for temaet, og vi modtager alle klassetrin.

_AL72703.jpg

"Det er simpelthen så sjovt for mig at have børnene med i køkkenet! Jeg elsker deres nysgerrighed og iver i forhold til at lære nye ting om mad, så det er noget, der inspirerer mig meget. Vi har jo det perfekte køkken til skoleklasser i kraft af dets størrelse, så alle kan være med og få en fantastisk oplevelse."

​

- Thora Kjøller-Hansen  I  Underviser

Priser & Praktik

-Alle priser pr. person:

  • Overnatning: 150,- kr.

  • Helpension med lav-selv-aftensmad: kr. 285,- 

  • Morgenmad, smør-selv-madpakke, frugt og juicebrik kr. 75,-

  • Slutrengøring kr. 30,-


Børn medbringer selv håndklæde samt lagen og sengetøj, eller lagen og sovepose. Er du leder, har du mulighed for at tilkøbe håndklæde og sengetøj.

​

Vi hjælper gerne med at arrangere gårdbesøg, booking af diverse ekskursioner og udflugter, samt jeres transport i denne forbindelse.

bottom of page