top of page
STUDIEBOLIG I DET LEVENDE KØKKEN

De smukke, unge mennesker

Det Levende Køkken er ikke kun et hus for kursister, gæster og foredragsholdere. Vi tilbyder også at skabe et dejligt, trygt hjem for studerende, som har lyst til at være en del af et levende hverdag.

På Studiegangen - hvor de logerende har deres egen private afdeling - har vi plads til 4 studerende. Hvert værelse er 23m2 og har enten selvstændigt bad og toilet, eller adgang hertil.

Som en del af Køkken-familien har du adgang til gårdmiljøet og haven omkring huset.

 

Det er nemt at komme til at handle ind i nærheden, ligesom der er mulighed for at dyrke sport tæt på. -Så selvom Køkkenet ligger i landlig idyl, er det nemt at få din hverdag til at hænge sammen.

Pris & Praktik

Det koster kr. 3.000,- om måneden at bo som studerende hos Det levende Køkken. Prisen inkluderer el, vand og varme. Der er mulighed for at vaske tøj for et ekstra beløb. Udover at holde dit eget værelse rent, hjælper du med til at holde fællesarealerne rene og pæne.

Du kan sagtens komme frem og tilbage, selvom  du ikke har dit eget transportmiddel. Østermarie er et trafikalt knudepunkt på øen, og alle busser kører hertil (stoppestedet er lige ude foran hoveddøren). Der er for eksempel kun:

 

  • En lille halv time med bus nr. 1 til Rønne.

  • 15 min. til Svaneke med bus nr. 3, der fortsætter til Nexø, hvilket tager yderligere 15 min.

Selvom vi elsker dyr, er det ikke muligt at holde kæledyr på studiegangen.

bottom of page