KURSER & ARRANGEMENTER

Nyt i Køkkenkalenderen: Kommende arrangementer

Køkkenkalenderen er fyldt med en masse spændende tilbud til hele familien. Der er både foredrag, kurser og workshops om mad, sundhed og samvær hele året rundt.

Men vores kurser er ikke kun et spændende undervisningstilbud; de er også en åben invitation til dig og din famile om at komme og hygge jer med andre - og naturligvis, med hinanden. 

 

Det er vigtigt for os, at kalenderen er så levende og inspirerende som muligt, så udover, at vi altid har friske input selv, inviterer vi også dygtige undervisere udefra, som kommer og deler af deres viden.

Kender du en spændende foredragsholder eller underviser, er du velkommen til at kontakte os.

_AL72854.jpg

De unge ældre over 60 mødes i køkkenet, laver mad sammen og spiser

Medbring dit eget håndarbejde eller bliv inspireret til at lave nye ting

Madklub kun for mænd: Nem, sjov og sund madlavning for rigtige mænd

Madlavning med fokus på sundhed, sjov og samvær for hele familien

Fællesskabet omkring maden styrker sammenhold og samarbejde

Sjove og spændende retter, der er lette at lave - lavet fra bunden for børn i alderen 7 - 12 år

Kurser i Det Levende Køkken: Vær med i 2020

Hvis du har lyst til at blive en del af Køkken-familien og lære at lave sund og nærende mad, har vi masser af spændende kurser i 2020. Der er noget for både de helt unge og de ældre unge, og alle dem midt imellem.

Vi underviser, så alle kan være med, hvilket betyder, at du ikke behøver at have nogen erfaring i et køkken. Vi tager gerne højde for allergier og andre kostmæssige behov, så der er ingen undskyldning for, ikke at være med. Det er både sjovt, lærerigt og hyggeligt - og så er der lækker mad som gevinst!

THORA KJØLLER-HANSEN  I  UNDERVISER
"Jeg har eksperimenteret rigtig meget med mad og sundhed igennem tiden, og gør det stadig. Når jeg er i køkkenet, får jeg afløb for min kreativitet, og jeg elsker at sammensætte nye, spændende ingredienser og krydderier. Men endnu mere holder jeg af at give min glæde ved madlavning og viden om sundhed videre til en gruppe dejlige mennesker. Det er noget af det bedste, jeg ved!"