top of page
BED & BREAKFAST PÅ BORNHOLM

Ude godt, men B&B er bedre

Vores døre står åbne, og der er altid kaffe på kanden; med andre ord, vores Levende Køkken er lidt som et andet hjem, ikke kun for os, som driver det, men også for alle de dejlige mennesker, der kommer og går hos os. For en stund bliver de en uvurderlig del af 'Køkken-familien'. Derfor siger vi altid: "Lad som om, du er hjemme". 

Når vi inviterer på bed & breakfast, gør denne 'husregel' sig akkurat lige så gældende: Det er vores ønske, at du føler dig hjemme, uanset om du bare kommer for en enkelt nat i vores helt unikke værelser, eller bruger vores køkken som base for et længere ophold på Bornholm.

_AL72898.jpg
B&B

"Vi kalder os 'Det Levende Køkken', men det er altså ikke bare et eller andet tilfældigt navn. For os er det de ord, der bedst beskriver, hvad vi virkelig er. Og som et levende køkken - et sted, der lever - kan vi ikke komme uden om at invitere andre ind, der også gør det. Mange af vores rum er for eksempel udsmykket af lokale kunstnere, og det er virkelig med til at skabe liv og spil. Og så er det med til at give en følelse af 'hjem'. Det synes jeg er fantastisk."

- Sussie Holmtoft  I  Idékvinde

_AL72892.jpg
MARIANNE VIK, NORGE

Priser & Praktik

DB.-VÆRELSE, M/ BAD & TOILET  pr. overnatning kr. 750,-   

DB.-VÆRELSE, U/ BAD & TOILET  pr. overnatning kr. 650,-  

ENKELTVÆRELSE, M/ BAD & TOILET  pr. overnatning kr. 650,- 
ENKELTVÆRELSE, U/ BAD & TOILET pr. overnatning kr. 550,-  ​

 

Det er også muligt at booke et værelse til 3 og 4 personer.

Ring og fortæl os om jeres behov, så finder vi en plads til jer.

Morgenmad bestående af havregryn, mælk, juice, 2 slags brød, smør, marmelade, ost, pølse, frugt og grønt kan tilkøbes for kr. 80,-. Har du allergi eller andre hensyn, kan vi sagtens imødekomme dig, hvis du giver os besked på forhånd.

"Hei og takk for sist! Det var flott at min bror og jeg fikk leie rom hos dere da vi måtte til Bornholm i anledning dødsfall i familien. Vi ble imponert over hvor mye dere har fått ut av det gamle pleiehjemmet i Østermarie.

 

Vi kjente godt til Østermarie fra vår barndoms sommerferier hos våre besteforeldre. Hjemmet er et godt sted som base og utgangspunkt for opphold på Bornholm, og vi kan trygt anbefale det videre. Fine og romslige værelser med stort bad - jo, det var ingenting å utsette på fasilitetene.

 

Vi er for lengst godt tilbake i Norge og i vante rutiner igjen. Enda en gang, tusen takk for at vi fikk være hos dere, og for den gode servicen vi fikk! 

 

Med hilsen Marianne Vik"

bottom of page